Kuka perusti Arjenlomatilan?

Arjenlomatilassa sinua palvelee kauhavalainen Heidi Finni: Koulutus taustana lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Olen työskennellyt kotihoidossa ja yksityisessä hoivakodissa useamman vuoden. Ikäihmisten hyvinvointi ja elämästä nauttiminen ovat pääperiaatteeni. Arjen sujuminen ja elämänhallinta tulevat sujuvasti perässä. Elämää pitäisi elää täysillä ja haaveet toteuttaa, jos se vain on mahdollista. Kotona olen vaimo ja kahden pienen lapsen äiti, jolle oman omakotitalon järjestäminen ja lapsiperheen kaaoksen syntymekanismit ovat hyvinkin tuttuja.

Olen aktiivinen muiden auttaja. Neuvon, ohjaan, kannustan ja etsin ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. Tunneälykkääksi ja ratkaisukeskeiseksi minua on kuvailtu perheen ja ystävien toimesta. Koen vahvuudekseni ihmistuntemuksen ja erilaisten haasteiden tunnistamisen. Olen opiskellut lisää mm. psykologiaa, mielenterveyttä, neurologisia haasteita - koen että näillä on vaikutusta ihmisen toiminnan ohjaukseen ja niissä esiin nousevissa haasteissa. Niiden tunnistaminen ja niiden kanssa toimeen tuleminen voi tarvita ohjausta ja sparrausta. 

Olen toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry. hallituksessa vuodesta 2016 alkaen. Olen toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry. puheenjohtajana vuodesta 2019.