Asiakas kutsuu minut apuun, kun autotalliin on kertynyt tavaraa niin paljon ettei auto sovi sinne enää. Tavara kasojen, erilaisten pussien ja lasten tavaroiden selvittely vie perheen äidiltä, isältä ja ammattijärjestäjältä 6h ja sen hinta on 270e.

Työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa. Perheen äiti tai isä saa siis  kotitalousvähennyksenä veroistaan vähennettäväksi 60% ammattijärjestäjän työn hinnasta eli 162e.

Perhe oli aiemmin tänä vuonna käyttänyt kotisiivouspalvelua, joten kotitalousvähennyksen omavastuuosa (100€) oli heidän osaltaan jo täynnä.

Perheen isä myös myi turhaksi jäänyttä tavaraa internetissä. Näin saaden myös melko mukavan summan rahaa kerätyksi. Lisäksi hän vei autotalliin kerätyt tyhjät limsapullot pullonpalautukseen ja sai niistä ruokaostosten verran panttirahaa.

Perhe lahjoitti lasten ehjiä leluja ja luistimia hyväntekeväisyyteen. 

Lisäksi osa tavaroista vietiin jäteasemalle ja kierrätettiin. 

Nyt perheellä on tilaa ajaa auto talliin, säilytystilaa isännän työkaluille ja lasten lelut eivät ole enää tiellä. Lopulta laskun maksaminenkaan ei tuntunut enää kamalalta kun näki, miten paljon oli saatu aikaan.